Singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, în pericol! Nimeni nu se îndură să îi spună ADEVĂRUL

Andrei Găluț, singurul supraviețuitor al trupei ”Goodbye to Gravity”, formația care a concertat în clubul Colectiv în acea noapte cumplită de 30 octombrie, începe, încet-încet, să își revină în urma operației reușite pe care a suportat-o în Olanda. Cu toate acestea, apropiații lui sunt puși într-o situație imposibilă, fiindu-le teamă să îi spună adevărul.

Chiar ieri, în ziua în care Mădălina Strugariu era condusă pe ultimul drum de familia îndurerată, Andrei Găluț a deschis ochii, pentru prima oară. A și vorbit puțin, prima oară după coma din care și-a revenit după operația suportată în spitalul din Beverwijk. Iar starea lui medicală i-a făcut pe mediici de acolo să fie  optimiști pentru a spune că artistul va putea cânta, din nou, după ce se va recupera. Dar, acum, familia artistului se teme să îi dea veștiule reale despre dimensiunea tragediei din Colectiv, chiar dacă sărmanul cântăreț întreabă insistent despre starea colegilor săi de trupă și de cea a Mădălinei. Iar mama lui, cea care stă nedezlipită de patul de spital în care Găluț e ținutuit nu are curajul să îiu spună că toți cei apropiați lui s-au stins în urma incendiului. Tremură, plânge, dar refuză să îi dea cumplita veste de teamă că Andrei ar putea avea un șoc, iar starea lui de sănătate se va înrăutăți.
”Se iubeau și, din ceea ce știu eu, aveau planuri împreună”, ne-a spus, acum câteva zile, o prietenă de-a Mădălinei. Împreună, ne-a mai spus amica ei, făceau tot ce puteau pentru a avea o viață plină. Mergeau la concerte, săreau cu parașuta, se distrau, iar nimic nu le umbrea viața desfășurată, până în acea zi de vineri, idilic. Acum însă, cei doi au fost despărțiți pentru totdeauna de un destin crud...
Ultimul bilanţ al incendiului din acea fastidică seară de vineri din Club Colectiv arată 55 de persoane decedate şi peste o sută de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală sau din străinătate. Clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro