Smiley, surpriză de proporţii! S-a întors pentru că i-a plăcut vocea pe care o auzea, dar ce a văzut pe scenă l-a lăsat fără cuvinte

Smiley, antrenorul de la "Vocea României" a avut parte de o surpriză de proporţii! S-a întors pentru că i-a plăcut vocea pe care o auzea, dar când a văzut cine se află pe scenă a rămas fără cuvinte.

Mai mulţi artişti şi prieteni i-au cântat lui Smiley "La mulţi ani". Nu au venit cu mâna goală, ci cu un tort pentru a-l sărbători aşa cum se cuvinte pe cântăreţ. Antrenorul a spus că nu a avut idee de ce i se pregăteşte, dar că este extrem de fericit. "Vă jur că nu am avut nicio idee. M-am întors pentru că mi-a plăcut vocea", a declarat Smiley.

Smiley este unul dintre antrenorii de la Vocea României alături de Loredana, Tudor Chirilă şi Marius Moga. Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, este un cântăreț, compozitor, producător, prezentator.

Sursă foto Captură Pro Tv

Citeşte şi

Antrenorii de la "Vocea României" au rămas mască. O știe toată tara, dar de câțiva ani nu a mai scos nimic nou! Uite cine a apărut pe scenă

Concertul lui Horia Brenciu anunţă surprize mari! Smiley, invitat de onoare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro