Sora unei vedete, show XXX în fața camerei! Ce făcea în timp ce copilul ei dormea! Video FIERBINTE

+2 click pentru
galerie

Este sora uneia dintre cele mai fierbinți vedete de la noi din lumea mondenă și, încet-încet, pare să îi calce acesteia pe urme. Iar primul pas a fost făcut, ea fiind, de curând, personajul principal într-un videoclip care să îi pună în evidență senzualitatea.

Cu ochii verzi, părul lung, brunet, sprâncenele arcuite şi intens creionate, Raisa se aseamănă cu sora sa, Andreea Podărescu. Și chiar dacă nu are silueta Andreei, pe ici pe colo putându-se observa puţină burtică şi nişte coapse mai voluptoase, bruneta pare a fi mulţumită de corpul pe care îl are şi e încrezătoare în atuurile sale, cu atât mai mult cu cât se laudă cu naturalețea ei.
Motiv pentru care Raisa Podărescu, mama unei fetițe de doar câțiva anișori, pare să se fi săturat să trăiască în umbra mai experimentatei (într-ale showbiz-ului) sale surori, bruneta Andreea.
Așa că, de curând, a decis să iasă la ”rampă” și ea și să își pună în evidență formele de invidiat ale corpului. Și cum să o facă mai bine decât prin realizarea unui mic filmuleț în care Raisa să demonstreze tuturor cât poate fi de senzuală.
Așa că, îmbrăcată sumar, focoasa tânără a început să se miște extrem de provocator, videoclipul cu pricina putând să îi servească de C.V. pentru clipurile cu manele de pe la noi.
Citește și:
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro