Sora Valentinei face dezvăluiri. A fost concurenta de la "Mireasă pentru fiul meu" abuzată şi lăsată însărcinată de tata?: "Mama mea nu se simte bine"

În cadrul ediţiei de azi a show-ului "Mireasă pentru fiul meu" un mesaj şocant avea să tulbure liniştea familiei Valentinei. O susţinătoare a emisiunii de la Antena 1 lansa supoziţia că Valentina a fost abuzată de propriul tată şi lăsată însărcinată.

Gabriela, sora Valentinei, nu a rămas fără reacţie la cele auzite. "Am fost informată de către susţinători. Nu am rămas indiferentă, nu ştiu cine ar putea să facă aşa ceva. Sunt nişte lucruri foarte urâte. Aici nu e vorba doar de Valentina, ci de toată familia. Eu nu ştiu de unde atâta răutate. Nu cred că am făcut rău cuiva, sau Valentina. Eu nu aş putea să dau aşa în cineva fără să am vreun motiv. Asta m-a şocat cel mai mult", a declarat sora Valentinei.

Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu", abuzată de tată şi lăsată însărcinată? Mesajul care tulbură apele

Femeia a mai spus că nimic din ceea ce s-a speculat nu este adevărat. "Valentina la 18 ani a fost operată de apendicită. Să ajungă la memoria tatălui meu e prea de tot. Aş dori ca toată lumea să aibă un tată cum am avut noi. A fost un om familist. Familia pentru mine este un lucru sfânt. Niciodată tatăl meu nu a ridicat mâna la cineva. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici. Nici eu nu mi-am revenit după moartea lui. Mama mea nu se simte prea bine. A luat un calmant, dar sper să fie bine", a mai adăugat Gabriela.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

Constantina de la "Mireasă pentru fiul meu" se transformă într-o bombă sexy! Buzele senzuale şi privirea de felină au strâns mii de like-uri

Nici bine nu a ieșit de la ”Mireasă pentru fiul meu” că deja s-a cuplat? Cum arată cel care o face pe Crina să uite de Cosmin

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro