Sore, scrisoare emoţionantă pentru fetiţa ei: "Tot ce-mi pot dori este să nu te jenezi cu părinţii tai nici când te vor năpădi hormonii vârstei"

foto: facebook

Sore trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei. Cântăreaţa urmează să devină mămică şi, copleşită de emoţii, aceasta i-a scris o primă scrisoare viitoarei ei fiice.

Sore a luat prin surprindere când a anunţat că este însărcinată în luna a patra şi că urmează să devină mămică. La doar o zi de la anunţul că va deveni mămică, artista a publicat pe blogul personal o scrisoare emoţionantă adresată fiicei sale.

"Acum secretul nostru nu mai este doar al nostru. Am făcut publică minunea venirii tale pe lume şi îţi mărturisesc cum că mă încearcă multe sentimente noi, pe care încă nu ştiu cum să le gestionez. O parte din mine vrea să te ţină ascunsă în universul nostru de acasă, altă parte vrea să spună fiecărei persoane despre cât de minunată vei fi, despre cât de frumos creşti şi despre cât de fericită sunt pentru că m-ai ales. Voi fi sinceră cu tine, nu ştiu ce mă aşteaptă. Primesc sfaturi şi aud poveşti, însă ştiu că ce vom avea noi două va fi unic, incomparabil cu alte poveşti şi tot ce îmi pot dori este să nu te dezămagesc vreodată, să fii mandră de mama ta, să nu te jenezi cu părinţii tăi nici la adolescenţă când ştiu că te vor năpădi hormonii vârstei şi să fim cele mai bune prietene. Cred că ne ajută şi diferenţa de vârstă, atunci când vei împlini 20 de ani sper că vei fi fericita să ai o mamă de 46 de ani, gata să te însoţească la petreceri şi să îţi asculte poveştile de iubire. Îţi mulţumesc pentru că îmi oferi cea mai liniştită călatorie înspre a te cunoaşte, fără simptome deranjante dar bag de seamă că îţi place să ne trezim la trei dimineaţa să prindem răsăritul împreună... ceva îmi spune că ai suflet de artistă. Sper să mai existe internetul şi atunci când vei vrea să citesti prima scrisoare adresată ţie, ca să ai dovada vie cum că mămica ta îţi promite în faţa tuturor că absolut orice vei alege să devii în viaţă, voi fi susţinătoarea ta numarul 1. Şi îţi mai promit ceva: să te iubesc cum n-am iubit niciodată până acum, pentru totdeauna!", i-a scris Sore fiicei sale.

Tatăl copilului artistei este avocatul Mircea Julean. În trecut, Sore a avut o relaţie cu colegul din LaLa Band, Rapha Tudor, şi s-a zvonit că s-ar iubi cu Smiley. După aceea, aceasta a început o idilă cu un avocat pe nume Mircea Julean.

Citeşte şi:

FOTO / Sore, primele imagini cu burtica de gravidă! Cântăreaţa a purtat doar haine largi în această perioadă

VIDEO / Încă o vedetă de la noi este gravidă! Aceasta a făcut anunţul în urmă cu câteva momente

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro