Sorin Ovidiu Bălan nici nu mai vrea să audă de Valentina Pelinel: ”Menține o stare de agitație națională și mondială, sunt impresionat”

Valentina PELINEL / FOTO: Facebook

Pe 4 ianuarie, Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată, iar a doua zi a plecat în vacanță, fără să dezvăluie cine este tatăl copilului.

Nici până în prezent aceasta nu a spus cine este tatăl bebelușului, dar a recunoscut faptul că nimeni nu știe 100 cine este tatăl.

”100% nu știe nimeni al cui este copil. Este o sarcină asumată de ambele părți. Viața unui om nu o știe nimeni din afară. Mi-am rezervat acest drept și nu am crezut că va deveni un subiect național. Chiar am eu această datorie să știe toată lumea cine este tatăl copilului. Nu am zis că o să fiu singură pe viață. Nu iau niciun drept acestui copil. Poveștile nemuritoare pe care o să i le spun eu nu sunt aceleași cu realitate. Nu poate o femeie singură să crească un copil?”, a spus Valentina în cadrul unui interviu.

Sorin Ovidiu Bălan și două psiholoage au venit la ”Agentul VIP”, pentru a vorbi despre sarcina Valentinei.

”Eu sunt impresionat, dar a spus niște adevăruri fundamentale doamna Pelinel. A mai spus că nici nu știm cine e tatăl, iar eu cred că nici ea nu știe cine este. Ne luminează. Menține o stare de agitație națională și mondială. Dacă vrei un punct de vedere, să știi că Gigi Becali a spus un adevăr. A vrut să îl scape pe Borcea și a intuit foarte bine ce se poate întâmpla. Dacă acest copil a fost conceput în pușcărie, e foarte grav. Domnul Borcea are statutul de condamnat”, a spus jurnalistul.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro