Spovedania unei super vedete: "Eram un nimeni, nu mai reprezentam nimic. Am vrut să mă omor!"

Este o persoană foarte cunoscută în România și este căsătorită cu unul dintre cei mai cunoscuți români din lume. Și, pentru prima oară, a decis să povestească drama prin care a trecut, povestea ei de viață fiind una, cu adevărat, uluitoare, iar spovedania pe care a făcut-o, în exclusivitate pentru Spynews.ro, este... completă.

Brigitte, soţia lui Ilie Năstase, nu este cunoscută doar prin prisma faptului că este soţia celui mai valoros jucător de tenis al României. Şi-a clădit un nume încă de pe vremea când cocheta cu lumea modei la Timişoara, ajungând să fie cotată drept una dintre cele mai importante manechine din Banat. Viaţa a pus-o însă de multe ori la încercări grele. Unele, de nebănuit, aruncând-o în hăul deznădejdii. A rămas văduvă, a fost arestată, condamnată, şi-a pierdut casa, i-a luat foc propriul restaurant, a suferit că băiatul ei este departe de ea, într-un cuvânt şi-a piedut totul. Atunci i s-a cuibărit în minte dorinţa de sinucidere. Credea că doar aşa se va putea elibera de problemele grave cu care viaţa o punea la încercare. Între poteca vieţii şi prăpastia morţii a despărţit-o câteva minute. În acele clipe, vocea Divinităţii a făcut-o să înţeleagă că are toate motivele din lume să trăiască. Brigitte, care în timp a trecut la penticostali, a povestit plângând, în exclusivitate pentru Spynews.ro tot ceea ce s-a întâmplat atunci.

Brigitte Sfăt, pe vremea când era un manechin de succes

„În acea noapte în care nu mai aveam nici libertatea, fiind închisă, chiar de ziua mea, ţin minte că era pe data de 7 februarie 2006, mi-am ţinut respiraţia pentru a muri. Pe parcursul zilei am vrut să iau câteva medicamente, dar m-au oprit fetele cu care eram în cameră. Eram în camera de popotă. Noaptea mi-am ţinut respiraţia 10, 15 minute, cu gândul de a muri. Am tot încercat în acest interval să mă sinucid prin oprirea respiraţiei. În momentul în care am ajuns în letargie am auzit o voce care mi-a spus că mă iubeşte şi că va fi alături de mine. Acea vocea mi-a spus că mă iubeşte, că mă va îngriji şi va avea grijă de mine, tot restul vieţii mele. Acea voce nu mă lăsa să mor. Mi-a spus să cred în ea. Încet, încet mi-am revenit şi am hotărât că trebuie să trăiesc. Am simţit o speranţă în inima mea care mi-a dat acea putere să merg mai departe. Chiar nu mă mai interesa nimic. Îmi era ruşine şi faţă de fiul meu alături de care am reuşit să fiu după foarte mult timp. Nu mă mai ţinea nimic să trăiesc. Dar m-a ţinut acea speranţă care mi-a fost insuflată în inimă.”

Brigitte, la momentul în care a ajuns, din nou, în libertate

Eliberată din închisoare, Brigitte a căutat să-şi refacă viaţa, dar, parcă, nimic nu se lega. Atunci, a făcut un gest plecat din suflet care i-a schimbat radical viaţa:

În peniteniciarul din Timişoara, Brigitte preda ore de sport

„După câţiva ani, când am încercat să-mi refac viaţa, odată ieşită din puşcărie, am început să am din nou probleme. Viaţa era foarte grea. Era să mor. Am văzut moartea cu ochii. Atunci am scris o scrisoare către o mănăstire de călugări. Aceiaşi scrisoare am trimis-o într-o biserică. Am ajuns pentru prima dată în viaţa mea la acea biserică unde mi-a fost citită scrisoarea. Scrisoarea era scrisă din suferinţă. Eu îi rugam pe acei oameni să se roage pentru mine, pentru a nu mai fi în acel necaz. Toţi oamenii s-au rugat pentru mine iar acest lucru m-a impresionat foarte mult. După încă 6 luni îmi era tot mai greu, dar încercam să răzbesc. Am ajuns undeva, într-un loc, la o rugăciune. În religia în care m-am botezat, e vorba de religia penticostală, noi avem prooroci, iar în rugăciune am avut un mesaj care era acelaşi cu cel primit în miez de noapte când am vrut să mă omor. Mi-a spus că El mă iubeşte, că m-a ţinut în braţele lui şi că mă va ajuta. Mi-am dat seama că acel mesaj primit în miez de noapte nu a fost doar în imaginaţia mea cu ani în urmă şi că, într-adevăr, există ceva, acolo Sus, care nu se vede, dar ne iubeşte şi care nu ne lasă singuri niciodată. După acele momente, încet, încet, viaţa mea a căpătat un alt făgaş. Aşa pot spune că L-am cunoscut cu adevărat pe Dumnezeu ”, a declarat Brigitte Năstase pentru Spynews.ro.

Brigitte şi Ilie Năstase, un cuplu model în showbiz-ul românesc, surprinşi chiar în momentul în care s-au căsătoit, la Timişoara

Din acel moment, Brigitte spune că viaţa ei s-a schimbat la 180 de grade. „Trăiesc într-o lume în care dacă nu l-aş fi avut pe Domnul Isus alături de mine, n-aş fi răzbit să fiu aici, unde sunt. Lucrurile acestea frumoase care se văd pe facebook, călătoriile, faptul că sunt lângă un om de succes, toate astea sunt nişte aparenţe. Sunt rezultatul unor factori. Asta nu înseamnă că dacă eu l-am cunoscut pe Ilie, problemele mele s-au terminat. Viaţa este o luptă. De fiecare dată când am avut probleme m-am pus în genunchi şi am plâns şi m-am rugat lui Dumnezeu”, a mai spus Brigitte.

Chiar dacă încearcă de fiecare dată să transmită sentimente frumoase faţă de toţi semenii cu care are legătură, Brigitte este conştientă că în jurul ei gravitează şi multă răutate gratuită. Oameni care o invidiază, care o duşmănesc, doar pentru faptul că este soţia lui Ilie Năstase. Răutatea unora, de-a dreptul viscerală, poate naşte gesturi incalificabile. Iar despre un astfel de gest, Brigitte ne-a vorbit cu sufletul sfârtecat de durere. „Ilie a avut câţiva prieteni binevoitori care s-au opus relaţiei pe care a avut-o cu mine. De Paştele trecut aveam parcată maşina la un Mall. Am cumpărat de grabă cadourile pentru familia lui Ilie, pentru copilaşii mei, iar când am ajuns la maşină am constatat că cineva mi-a pus excremente de om pe mânerul uşii de la maşină. Cineva m-a urmărit. Asta ce să însemne? Că mă iubeşte lumea?”, a încheiat Brigitte, explicând că i-a iertat de mult pe cei care i-au vrut răul.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Am aflat cum a câştigat Brigitte Sfăt primii bani! Declaraţii uimitoare despre copilăria vedetei

Brigitte Sfăt, la un pas de moarte: "Scuipam sânge. Nu am crezut că mai prind dimineaţa!"

Cum şi-a ales Brigitte Năstase iubiţii: "Am avut numai bărbaţi puternici"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro