Suleyman de România se însoară! Mirele a descălecat de pe cal în faţa primăriei! Mireasa este atipică. S-a îmbrăcat în infirmieră

Zi mare pentru un artist celebru din ţara noastră. Poreclict Suleyman de România, cântăreţul spune azi "Adio" burlăciei.

A fost parada costumelor la starea civilă. Gazi Demirel şi Mădălina, aleasa inimii sale, au ajuns în urmă cu puţin timp la starea civilă. Cei doi viitori soţi au făcut spectacol prin apariţiile lor, dar şi prin ţinutele pe care au decis să le poarte.

Pentru că este o nuntă atipică, Gazi a venit pe cal, ca un tătar adevărat, iar viitoarea lui soţia a decis să se îmbrace într-un costum de asistentă."Nu figuri, nu rochii, noi aşa suntem, oameni simpli. El este îmbrăcat aşa pentru că este cântăreţ. Mă simt fericită, pe jumătate împlinită pentru că mai avem de făcut un pas sâmbătă. Am foarte mari emoţii, abia aştept să devenim soţ şi soţie cu acte în regulă", a declarat Mădălina pentru emisiunea "Necenzurat" de la Antena Stars.

VEZI VIDEO CU MIREASA, AICI!

Dacă miresica este extrem de emoţionată, nici Gazi nu stă mai bine. Cântăreţul este mai hotărât ca niciodată să se aşeze la casa lui. "O să spun cel mai hotărât "DA"din viaţa mea. La nuntă o să cânt. Sunt unic prin stilul meu de muzică de aceea am vrut ca astăzi să fie ceva mai haios", a declarat Gazi Demirel pentru Antena Stars.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Şi-au anulat nunta în ultima clipă! Nicio biserică nu le-a dat voie să se cunune! Drama cumplită a unui cântăreţ celebru

Se însoară și a uitat de copil! Face bani pe bandă rulantă, dar nu are câteva sute de lei să-și hrănească îngerașul! Fosta soție iese la atac!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro