Supervedetă din România, clipe de groază! A ajuns la spital pentru o investigaţie banală, dar a descoperit că are o boală cumplită

O îndrăgită cântăreaţă de muzică populară a trecut în urmă cu ceva timp prin momente cumplite, pe care le-a înfruntat cu mult curaj şi încăpăţânare, fiind vorba despre o intervenţie chirurgicală. Când credea că totul este în regulă, se pare că artista a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

După ce s-a luptat cu boala şi a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală secretă, Steliana Sima a avut de învins şi trauma psihică. "A fost o intervenţie chirurgicală. Acum este totul în regulă. Am avut o echipă de medici foarte bună, care s-a ocupat de mine. A fost o perioadă grea de recuperare”, a declarat atunci Steliana Sima.


Chiar dacă a trecut cu bine peste perioada grea, Steliana Sima este acum din nou pe patul de spital, de data aceasta având problşeme destul de serioase cu rinichii. „Am aflat dintr-o greşeală că am probleme cu rinichii. La o ecografie mi-au descoperit că rinichiul stâng este pur şi simplu uscat, iar dreptul nu foarte bine”, a declarat Steliana Sima.


Artista a reuşit să ţină până acum sub control boala, însă este nevoită să viziteze spitalul destul de des, pentru investigaţii. „Din trei în trei luni vin la spital pentru investigaţii. Medicii au reuşit să ţină totul sub control. Rinichiul drept a ajuns să se mărească foarte mult, din cauza faptului că munceşte mai mult”, a declarat Steliana Sima.

Citeşte şi:

VIDEO / MIRACOL făcut de Steliana Sima! Cum a făcut lumină printre dărâmături

Idile ştiute şi neştiute! Câte femei cunoscute au suspinat după Ionuţ Dolănescu?

Steliana Sima, luptă cruntă cu depresia după operaţia secretă: "Devii confuz şi..."


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro