SURPRIZĂ DE PROPORŢII! Sânziana a ales naşa fetiţei ei! Cine îi va boteza bebeluşul?

Sursa Foto Arhiva

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, weekendul trecut, religios cu Nicolae Zuluf. Alături de cei doi îndrăgostiţi au fost prietenii apropiaţi şi familia. Sânziana a respectat tradiţiile, iar unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost aruncatul buchetului.

Chiar dacă toată lumea se aştepta să nu vină la nuntă, Andreea Tonciu a apărut la marele eveniment, a prins buchetul şi a fost rugată de către cei doi îndrăgostiţi să fie naşa de botez a fetiţei pe care urmează Sânziana să o nască peste doar două luni.

"Sunt naşă, am prins buchetul, am un iubit extraodinar şi sunt foarte fericită. Anul viitor va fi anul meu, vă promit. O să îmi schimb în sfârşit numele de familie, era şi cazul", a spus Andreea Tonciu la emisiunea "Răi da` Buni" de la Antena Stars.

Au fost cele mai bune prietene, dar s-au împăcat

Andreea Tonciu şi Sânziana Buruiană erau nedespărţite. Fie că era vorba despre evenimente mondene, emisiuni, petreceri sau filmări, cele două erau mereu împreună.

Situaţia s-a schimbat. Se pare că Andreea s-a supărat foarte tare pe prietena ei întrucât aceasta nu a fost prezentă la petrecerea pe care a dat-o de ziua sa de naştere. Tonciu şi-a postat pe Facebook un mesaj prin care îşi exprima dezamăgirea cu privire la prietenie, în general. Coincidenţă sau nu, Sânziana Buruiană nu găseşte niciun prieten adevărat.

Până la urmă, cu ocazia acestui fericit eveniment, cele două fete au uitat de toate necazurile şi şi-au reluat relaţia frumoasă de prietenie.

T.S

Citeşte şi: 
Sânziana Buruiana merge azi la altar, dar o persoană foarte importantă din viaţa ei nu o să participe la nuntă? Uite despre cine e vorba
VIDEO / Andreea Tonciu, nemachiată şi cu părul vâlvoi! Filmuleţul la care fanii au exclamat: "Mare nebunatică mai eşti!"
A venit ziua cea mare! Uite ce face Sânziana Buruiană cu câteva ore înainte de a îmbrăca rochia de mireasă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro