Teo Trandafir lămurește scandalul cu Răduleasca: "Mârlănia nu a fost mare!"

Teo Trandafir îi răspunde Mihaelei Rădulescu în mod public, după ce diva a spus despre ea că s-a manelizat şi a dezamăgit publicul.

"Nimic nu mi se pare mai pare usturător în ultimul timp. Fiecare are dreptul să scrie ce doreşte. Nu înţeleg de ce ne agităm atât. Eu şi Mihaela ne cunoaştem de pe vremea lui Tele 7 ABC, am avut o relaţie de tip colegial, nu aveam nimic de împărţit. Cum stăteam noi liniştiţi, a scris acest articol. Eu nu eram singura persoană vizată din acel material, nu ştiu de ce s-a ajuns la mine.  Eu nu i-am dat ei nicio replica, eu nu i-am pomenit numele în postarea de pe blogul meu, dar fiecare are dreptul să interpreteze cum vrea. Ca să mi se pară mie usturător, trebuie să fie mare mârlănia şi asta nu a fost mare. E un scandal pe care nu l.a dorit niciuna dintre noi, cred. Trebuia să facă ceva foarte rău ca să mă supere pe mine. Mi s-au întâmplat prea multe în viaţa asta", a spus Teo Trandafir, astăzi, într-o emisiune de la Kanal D.

Reacţia vedetei vine după ce Mihaela Rădulescu a postat pe blog un mesaj prin care se declara dezamăgită de oamenii de televiziune,

"Am tot aşteptat să se întoarcă Teo. Mi-am amintit câte furtuni şi patimi a stârnit, procedând exact invers decât Tucă – s-a manelizat şi a dezamăgit un public care-i admira inteligenţa. A cucerit în schimb un public care nu-I înţelegea glumele deştepte, dar îi aprecia invitaţii agramaţi. Cu Teo am râs mult, pe Teo am îndrăgit-o necondiţionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o. Sau a eliberat-o, cel puţin o vreme. Ştiu sigur că n-a fost opţiunea ei şi ştiu, aproape sigur, că nu s-ar întoarce niciodată acolo unde nu-i era locul, dar mi-aş dori aprig de sincer s-o văd din nou pe ecrane, la o emisiune de divertisment", a scris Răduleasca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro