Ţi-o mai aminteşti pe actriţa principală din telenovela "Estrambotica Anastasia"? Uite cum arată la 11 ani de la rolul care a făcut-o celebră

În 2004 primeşte cea mai mare provocare a carierei sale, triplul rol din "Estrambotica Anastasia". În acestă telenovelă, frumoasa actriţă Norkys Batista le-a interpretat pe surorile Anastasia, Catalina şi Alexandra.

Te-a ţinut în faţa televizorului zile întregi, iar frumuseţea ei a fascinat o mulţime de bărbaţi din întreaga lume. Te-ai gândit vreodată cum mai arată Norkys?

La 11 ani de la rolul care a consacrat-o, vedeta se poate lăuda cu o mulţime de reuşite atât în plan profesional, cât şi pe plan sentimental.

În anul 2003 s-a căsătorit cu stomatologul Leonardo Luttinger şi a devenit mămica unui băieţel pe nume Sebastian, născut în anul 2006. Mariajul actriţei a durat până în anul 2010, atunci când ea şi soţul ei au decis să se despartă.

Norkys Batista, în vârstă de 38 de ani este o actriţa de origine venezueleană. Mai are şapte fraţi şi este fiica lui Luis Oswaldo Palacios şi a lui Migdalys Villarroel.

Sursă foto Instagram

citeşte şi

I se spunea "Betty cea urâtă", dar ea este MISS! Pariu că nu o să o recunoşti pe actriţa ta preferată? Uite cum arată la 42 de ani

O mai ţii minte pe fetiţa din telenovela "Îngeraşul"? Vezi cum arată acum Dulce Maria! S-a transformat total!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro