”Toată lumea face ce vreau eu. Eu sunt cocoşul în casă”! O vedetă de la noi și-a pus la zid soacra, fără menajamente! Declarații EXCLUSIVE

S-au mutat împreună după doar o săptămână din momentul în care s-au cunoscut, iar apoi el a şi cerut-o de soţie, răspunsul ei fiind, bineînţeles, unul pozitiv. Culmea este însă că, deși este pe punctul de a-şi întemeia propria familie, tânărul nu se poate dezlipi de... mama lui.

După ce a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”, Radu Gorgan nu a stat prea mult pe gânduri şi a cerut-o imediat de soţie pe cea care i-a cucerit inima pe o reţea de socializare.


Chiar dacă şi-au dorit să părăsească România, asta la puţin timp după ce mama lui Radu se mutase în Sibiu, pentru a fi alături de ei, Alya a schimbat din nou planurile şi se pare că nimeni nu are nimic de comentat. „Toată lumea face ce vreau eu. Eu sunt cocoşul în casă. Radu nu poate să fie decât de acord cu mine, aşa cum şi eu sunt cu el. Nici soacra mea nu are ce sa spună, pentru că acum eu sunt soţia lui Radu”, a declarat Alya, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


Schimbarea de planuri i-a adus şi pierderi Alyei, aceasta renunţand la contractul de modeling pe care îl avea în Londra. „Pierd un contract, dar vor mai veni şi altele. Vom pleca noi cu altă ocazie. Oricum trebuie să ne refacem actele şi ar mai dura”, a mai spus Alya.

Citeşte şi>

Viața unui concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu” se schimbă radical! Iubita i-a făcut deja bagajele!

Se căsătoresc! Radu de la „Mireasă pentru fiul meu” este ca şi luat! „Mai avea puţin şi plângea”

Ce a decis Radu de la "Mireasă pentru fiul meu"? Plăteşte banii sau face muncă voluntară?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro