Toate privirile au fost pe rochia de mireasă de la cununie, dar nu ea a fost "vedeta"! Anda Adam, strălucitoare în a doua rochie de mireasă

Toate privirile şi comentariile curioşilor au avut ca subiect rochia de mireasă purtată de Anda Adam la cununia religioasă, însă nu ea a fost "vedeta". Cântăreaţa s-a schimbat în a doua parte a nunţii, iar alegerea făcută a fost una impecabilă.

Anda Adam a strălucit în ziua nunţii ei! Cântăreaţa a îmbrăcat două rochii de mireasă absolut superbe şi chiar dacă toate privirile curioşilor s-au centrat pe rochia pe care aceasta a purtat-o la cununia religioasă, "vedeta" nu a fost această ţinută.

Pentru a doua parte a nunţii, Anda Adam a optat tot pentru o rochie de mireasă stil prinţesă, albă, din dantelă. Dacă prima rochie a fost strălucitoare, pentru cea de-a doua artista a ales o culoare mată.

Anda Adam a luat în considerare şi faptul că nopţile de început de vară sunt ceva mai reci, aşa că a peste cea de-a doua rochie a purtat un bolero alb.

(foto: facebook)

Anda Adam s-a căsătorit duminică, în cadrul unei ceremonii extrem de elegante. Artista şi soţul ei, Sorin, s-au cunoscut în luna august a anului trecut, iar artista a fost cerută în căsătorie după doar o lună de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro