Toto Cutugno s-a reprofilat! La 72 de ani, vrea să colaboreze cu Florin Salam

Toto Cutugno s-a declarat profund impresionat de muzica pe care maneliştii o cântă, aşa că următorul său duet va fi cu Florin Salam!

Ajuns la Focşani pentru a participa la Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2015, cântăreţul de 72 de ani a acordat un interviu Monitorului de Vrancea. În interviu acesta a făcut o mărturisire neaşteptată despre genul muzical pe care Florin Salam îl reprezintă.

"Ieri, când am ajuns la aeroport, am cunoscut un grup de români şi ascultau un cântăreţ care se numeşte Florin Salam. Am căutat pe internet şi am rămas impresionat de această muzică ţigănească, cu influenţe arabe. Mi-ar plăcea să fac un duet cu el. Îmi place muzica sa. Un alt artist care îmi place este solistul de la Holograf. Dan Bittman. Foarte bun", a declarat Toto în interviu.


Toto Cutugno este un cântăreţ şi compozitor italian de muzică uşoară. Are peste 400 de melodii compuse şi peste 100 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Acesta este primul cantautor care a câştigat marele premiu al Festivalului de la Sanremo şi singurul cantautor italian care a câştigat marele premiu la Eurovision.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

A plecat cu ochii în lacrimi din țară, dar a primit o veste incredibilă! Florin Salam, la un pas să-și împlinească cea mai aprigă dorință

Florin Salam, mărturisiri cutremurătoare! ”Mi-e dor de nu mai pot, dar nu am ce face”

Roxana Dobre răsuflă ușurată! O are de bonă pe fiica cea mare a lui Florin Salam! Declarații EXCLUSIVE despre micuța Jacqueline


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro