Tragedie în familia lui Florin Călinescu! Vărul său s-a sinucis

Florin Călinescu © arhiva

O adevărată tragedie a avut loc, în comuna Băbana, acolo unde vărul lui Florin Călinescu a fost găsit fără suflare, de unul dintre fii săi, după ce s-a sinucis.

Conform curier.ro, Ion Sorescu, în vârstă de 61 de ani, a fost descoperit de unul dintre fiii lui, atârnat în ştreang. Bărbatul, observând că tatăl său nu mai dă nici un semn prin curte, a început să-l caute şi a făcut macabra descoperire. 

Medicii, sosiţi de urgenţă la faţa locului, nu au reuşit să mai facă altceva, decât să constate decesul bărbatului.

Ion Sorescu nu era cunoscut cu afecţiuni medicale cronice, dar conform sursei citate, în trecut, acesta ar mai fi avut tentative de sinucidere. Ion Sorescu avea trei fii şi era văr primar cu Florin Călinescu. Mama lui Ion Sorescu a fost sora tatălui omului de televiziune.

Fiul lui Florin Călinescu s-a sinucis

Familia omului de televiziune pare urmărită de blesteme. În anul 2012, fiul lui Florin Călineascu, Luca, a ales să îşi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat într-o cameră de hotel, în Praga. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro