Uite cât de mult s-a îngrăşat Sânziana Buruiană!

+2 click pentru
galerie

Se spune că dragostea trece prin stomac sau că iubirea ţine de foame! Dar, când te hrăneşti şi cu sentimente şi cu mâncare, de cinci ori pe zi, n-ai cum să nu iei proporţii. Cam asta trăieşte Sânziana Buruiană de când e cu Zuluf. Iubeşte, este iubită, fericită şi hrănită, mai ceva ca la mama acasă. „Mănânc mult, de cinci ori pe zi!”

Anul trecut, de Moş Niculae, Sânzi a fost cerută de nevastă şi a acceptat pe loc, chiar dacă relaţia era la început. Ea şi Zuluf s-au mutat împreună în casa părinţilor lui şi au început să ducă o viaţă de familie fericită. Numai că, traiul bun, în unele cazuri, vine la pachet cu câteva kiligrame în plus, ceea ce este şi cazul voluptoasei blonde.

Dacă pe vremea când l-a cunoscut pe cel care i-a furat inima, era mai mult piele şi os, acum, la un an şi ceva de relaţie este împlinită bine, iar asta se poate observa cu ochiul liber, mai ales la burtică.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Sânziana Buruiană a fost bătută de Zuluf la nuntă! Află de la ce a pornit totul!

Când ne-am cunoscut, eram uscată, slăbisem mult, nici sâni nu mai aveam. Numai că, eu am avut burtică mereu, aşa mi-e conformaţia. Dar acum, chiar m-am îngrăşat. Mănânc foarte mult, nu mă abţin de la nimic. De cinci ori pe zi, dacă se poate şi numai mâncare gătită, gratare, mama lui găteşte senzaţional. Ce mai, o duc bine, sunt împlinită şi fericită. Se vede, nu?”, a spus Sânziana pentru spynews.ro.

Sânzi şi Zuluf se iubesc la nebunie, iar asta se poate vedea cu ochiul liber, atât pe feţele lor, cât şi pe corp, nu doar la ea, ci şi la el. Amândoi au luat proporţii, dar se simt minunat în pielea lor.

Eu ştiu că m-am îngrăşat, dar el nu are nicio problemă cu asta. Îmi zice că-i place mai mult aşa, că atunci când m-a cunoscut, eram mult prea uscată. Eu n-am avut muşchi niciodată, aşa că m-am apucat de sport. Am deja câteva şedinţe, vreau să mă tonifiez şi să fac muschi şi, dacă o să mai şi slăbesc puţin, e perfect!”, a completat Sânziana.

Citeşte şi:

Dragoste mare şi...la vedere! Sânziana Buruiană şi Zuluf, imagine intimă din dormitor

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest