Uite cum arată Daniela Crudu după ce și-a ”tunat” nasul! Imagini EXCLUSIVE

Săptămâna trecută, Daniela Crudu, sexy-asistenta a decis să își schimbe radical look-ul și să scape de problemele cu respirația, motiv pentru care și-a făcut o intervenție la nas care a ținut-o departe de micile ecrane pentru câteva zile.

Chiar dacă încă nu poate apărea în public, Daniela nefiind complet recuperată, Spynews.ro a reușit să intre în posesia primelor imagini cu schimbările pe care, peste câteva zile, Cruduța le va prezenta publicului. Mai exact, simularea virtuală a ”noului nas” al ”păcătoasei” asistente a lui Dan Capatos dovedește că, dacă până acum Cruduța nu era perfectă, de acum se va putea lăuda cu asta. Dar, până când să se poată lăuda cu rezultatele operației pe care a suportat-o va mai trece ceva timp, Daniela fiind, și în această seară, ”absentă” la ”Un show păcătos”.


Asistenta "păcătoasă" a ajuns pe patul de spital, și, în intervenția telefonică pe care a avut-o la ”Un show păcătos” a declarat că se simte destul de rău şi se află sub supraveghere medicală. Daniela Crudu a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru că suferea de deviaţie de sept. Brunetei i s-au administrat medicamente calmante toată ziua de miercuri, iar sora ei a supravegheat-o în tot acest timp şi a rămas lângă ea, cel mai probabil şi toată noaptea.

Citește și:

Ce a făcut Daniela Crudu înainte de operație? Imagini EXCLUSIVE cu vedeta în timp ce se pregătea să ajungă pe patul de spital

VIDEO / Ana Mocanu, aproape în lacrimi după aflarea stării de sănătate a Cruduţei: "Mi-e dor de Daniela!"

VIDEO / ŞOCANT! Daniela Crudu, desfigurată pe patul de spital


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro