Ce a făcut Daniela Crudu înainte de operație? Imagini EXCLUSIVE cu vedeta în timp ce se pregătea să ajungă pe patul de spital

+2 click pentru
galerie

În aceste momente, Daniela Crudu stă, ușor suferindă, pe patul unui spital, bandajată, așteptând ca timpul să își exercite acțiunea binefăcătoare, iar urmele operației suferite să se șteargă. Cu toate acestea, în ziua în care s-a operat, vedeta a fost foarte activă...

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, cu dioar câteva ore înainte ca frumoasa asistentă ”păcătoasă” să se opereze, în timp ce, agitată din cale afară, alerga prin București pentru a-și rezolva câteva probleme presante.

Întâi, îmbrăcată lejer, dar extrem de sexy totodată, pantalonii brunetei mulându-se pe formele ei în cel mai apetisant mod cu putință, vedeta noastră a mers până la bancă, loc în care a așteptat câteva minute pentru a-și rezolva ce avea de făcut acolo. Apoi, grăbită nevoie-mare, Daniela s-a îndreptat spre o farmacie, loc din care, probabil, și-a cumpărat câteva medicamente recomandate de medicul care o consultase în vederea operației.

De la farmacie, frumoasa ”Burlăciță” a ”zburat” spre casă, loc în care s-a pregătit temeinic de operația pe care a suferit-o miercuri.
Asistenta "păcătoasă" a ajuns pe patul de spital, și, în intervenția telefonică pe care a avut-o la ”Un show păcătos” a declarat că se simte destul de rău şi se află sub supraveghere medicală.

Daniela Crudu a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, pentru că suferea de deviaţie de sept. Brunetei i s-au administrat medicamente calmante toată ziua de miercuri, iar sora ei a supravegheat-o în tot acest timp şi a rămas lângă ea, cel mai probabil şi toată noaptea.

Citește și:

VIDEO / Ana Mocanu, aproape în lacrimi după aflarea stării de sănătate a Cruduţei: "Mi-e dor de Daniela!"

VIDEO / Rochia a trădat-o, Radu Vâlcan a plecat capul de ruşine! Daniela Crudu, fără lenjerie intimă la "Burlăciţa"

VIDEO / Imagini necenzurate! Spiritele s-au încins la piscină! Concurenţii de la "Burlăciţa" au dezbrăcat-o pe Daniela până i-au văzut formele extrem de sexy

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro