VIDEO / Imagini necenzurate! Spiritele s-au încins la piscină! Concurenţii de la "Burlăciţa" au dezbrăcat-o pe Daniela până i-au văzut formele extrem de sexy

Sursa Foto Arhiva

Daniela Crudu i-a invitat pe  băieţii într-un Water Park, pentru a destinde iar concurenţii să distreaze fiecare cum ştie mai bine.


Îmbrăcată foarte sexy, Burlăciţa i-a lăsat pe pretedenţii ei să îşi dea frău imaginaţie fanteziilor, fiecare dintre având şansa de a o impresiona.

„V-am adus aici pentru că îmi place să merg într-un Water Park, eu am suflet de copil şi îmi place să mă distrez ador să mă distrez în apă, iar iubitul meu trebuie să îmi accepte această pasiune ”, a subliniat Daniela.Băieții nu au ratat șansa de-a o dezbrăca pe Daniela, cel puţin din priviri. Distracția a fost pe cinste, chiar dacă între concurenți au fost și mici tachinări. Totuși, toboganele au asigurat buna dispoziție a tuturor, iar burlăcița le-a atras tuturor atenția cu un costum de baie extrem de sexy!

De data aceasta, Lucian a făcut o impresie bună burlăciței. Acesta nu a ezitat să o ia în brațe pe Daniela fără ca aceasta să aibă ceva împotrivă.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Un concurent a de la "Burlăciţa" a dat cărţile pe faţa! "Am fost gigolo timp de 11 ani. Sunt foarte bun la pat!

Cruduţo, despre asta sigur nu ştiai! Italianul fermecător de la "Burlăciţa", artist pe bani frumoşi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro