Cruduţo, despre asta sigur nu ştiai! Italianul fermecător de la "Burlăciţa", artist pe bani frumoşi!

A venit tocmai din Cizmă pentru a o cuceri pe burlăciţa Daniela Crudu şi ascunde numeroase secrete. SPYNEWS a aflat unul dintre secretele italianului care aspiră la marele premiu în show-ul de la Antena 1.

Pietro Summa a reuşit să o convingă pe Daniela Crudu încă de la prima întâlnire că are calităţile necesare pentru a deveni partenerul ei. Totuşi, italianul a omis să îi spună burlăciţei un mare secret, pe care reporterii noştri l-au aflat.

Pe lângă farmecul personal, Pietro Summa are un talent pe care a reuşi să îl ţină bine ascuns în timpul competiţiei. Bărbatul originar din Toscana compune versuri şi mixează, iar mai nou, din asta a făcut o mică afacere. Pietro a mixat câteva piese pe care reuşeşte să scoată bani frumoşi din descărcarea lor de pe internet. Vj-ul Pietro, aşa cum este cunoscut acum, visează ca pe viitor să ajungă în topurile muzicii house.


Secretele nu se opresc, însă, aici, fiindcă reporterii noştri au aflat că italianul care doreşte să o cucerească pe "păcătoasa" Cruduţa are probleme grave cu legea. Mai exact, fermecătorul concurent al reality show-ului figurează într-un dosar penal, fiind acuzat că a escrocat două firme de asigurări. Cu toate acestea, italianului pare că nu îi pasă că va ajunge în curând după gratii, concentrându-se să o cucerească pe Daniela Crudu, "burlăciţa" din noul sezon.

  Dintre toţi concurenţii care s-au luptat pentru inima Danielei Crudu, italianul Pietro Summa a părut din start câştigător. Şi asta pentru că bărbatul a jucat pe terenul lui, filmările show-ului fiind realizate în Italia. Pietro nu a ezitat să îi arate frumoasei asistente atracţiile patriei lui natale, ba chiar a dus-o acasă, la familia lui.

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro