VIDEO / Daniela Crudu a făcut unul din concurenţii de la "Burlăciţa" foarte fericit! Cine este concurentul salvat în utima clipă de brunetă?

Sursa foto Arhiva

Daniela Crudu a decis ca nici un concurent să nu părăsească nimeni competiţia "Burlăciţa", în această ediţie, astfel pretendenţii vor rămâne alături de ea pentru încă o săptămână.

Lucian, băiatul care i-a furat Danielei primul sărut a scăpat ca prin urechile acului de eliminare, după ce a rămas singurul care nu primise nimic la Ceremonia Trandafirului.

Cine este Lucian?

Lucian cucerește pe oricine cu zâmbetul său. Este inteligent, carismatic și energic, însă sub toate acestea se ascunde un bărbat emotiv și sentimental, care își camuflează trăirile cu atenție.

Tânărul a studiat relațiile internaționale în SUA, unde timp de 7 luni s-a bucurat de o bursă la celebra UCLA. Deși i-ar fi plăcut să rămână să profeseze acolo, Lucian a preferat să revină în România, pentru a-și întemeia o familie și a se bucura de stabilitate. Își dorește să întâlnească o femeie suficient de inteligentă care să accepte faptul că el nu ar renunța niciodată la fratele său și la părinți.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Întâlnirea dintre Alex şi "Burlăciţa" s-a încheiat urât! Concurentul i-s spus cuvinte dure: "Chiar te laşi călcată în picioare?"

VIDEO / Puţină adrenalină la "Burlăciţa" nu strică, dar e grav când lucrurile se complică: "Era să se înece!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro