Ultima apariţie a lui Jim Carrey cu iubita sa, Cathorina White. Nimic nu avea să prevestească faptul că tânăra se va sinucide! Păreau mai fericiţi ca niciodată

Actorul Jim Carrey trece prin momente cumplite. Fosta iubită, Cathorina White, s-a sinucis la doar 28 de ani. Conform apropiaţilor, femeia a recurs la gestul extrem în urma despărţirii de iubitul său.

Pe 10 septembrie, cei doi au mers împreună la un vernisaj şi păreu extrem de apropiaţi. Nimic nu avea să anticipeze o ruptură între cei doi, mai ales că au zâmbit pe toată durata evenimentului. Vezi imaginile aici.

Care au fost ultimele gânduri ale iubitei lui Jim Carrey înainte să se sinucidă?

Cathriona White şi Jim Carrey aveau o relaţie amoroasă din anul 2012, însă actorul în vârstă de 53 de ani ar fi părăsit-o pe aceasta pe 24 septembrie. În ziua în care relaţia celor doi a încetat să mai existe, Cathorina şi-a luat la revedere de la urmăritorii săi de pe Twitter. Mesajul ei nu a fost întocmai evident pentru gândurile pe care aceasta le avea, făcându-i pe ceilalţi să creadă că este vorba doar despre dezactivarea contului. " Zânelor, veniţi şi luaţi-mă din lumea asta plictisitoare, pentru că aş călări vântul alături de voi, aş merge până în vârf...", a scris Cathorina White pe site-ul de socializare.

VIDEO / Mama iubitei lui Jim Carrey, devastată de moartea tinerei de 28 de ani! Ce spune despre dispariţia Cathrionei

Canadianul Jim Carrey a devenit cunoscut la începutul anilor '90, datorită rolurilor din filmele "Ace Ventura: detectivu' lu' peşte" şi "Masca". El a devenit primul actor care a primit un salariu de peste 20 de milioane de dolari, în 1996, graţie peliculei "Tipu' de la cablu". Starul canadian s-a remarcat şi în alte comedii cu mare succes de casă, precum "Tăntălăul şi Gogomanul/ Dumb And Dumber", "The Truman Show", "Eu, cu mine şi Irene", "Dumnezeu pentru o zi" şi "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul".

Prima reacţie a lui Jim Carrey după ce prietena lui s-a sinucis!

Sursă foto hepta

Citeşte şi

Jim Carrey, de nerecunoscut! Este de mână cu o iubită tânără, dar are ditamai barba

Jenny Mc Carthy, fosta iubită a lui Jim Carrey, povesteşte detalii intime din dormitor! "Are cel mai frumos p***s!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro