Ultimatum? Keo a pus piciorul în prag cu Misty! Artistul s-a săturat să îi suporte toanele?

Amândoi susțin că relația lor merge de minune, dar apropiații lor îi contrazic. Mai exact, se pare că între Keo și Misty lucrurile nu sunt chiar atât de roze pe cât și-ar dori ei să pară, iar problemele dintre ei i-au adus pe amândoi în pragul disperării.

Relația dintre Keo și femeia care l-a despărțit de Andreea Bălan acum mai bine de un an și jumătate pare să fie din ce în ce mai tensionată. Motivele, susțin prieteni apropiați ai cuplului, sunt multe, dar, cel mai important, este legat de atenția pe care și-o dorește Alexandra din partea compozitorului.

Iar Keo pare să nu fie dispus să îi acorde atât de mult timp pe cât și-ar dori blondina, motiv pentru a-și face reciproc tot felul de reproșuri. Iar ultima discuție dintre cei doi s-a lăsat cu o ceartă în toată regula, iar împăcarea dintre cei doi sună mai mult a armistițiu decât a o relație între doi amorezi.

Mai exact, spun surse demne de crezare, Keo a pus piciorul în prag și i-a explicat, verde-n față, că el nu reacționează prea bine la presiuni din partea iubitei și că cearta cu pricina ar putea fi ultima, la următoarea având de gând să îi spună ”Adio”. Iar acest lucru, pare-se, a făcut-o pe blondină să se îngrijoreze și, pentru moment, să încerce să fie ceva mai liniștită în relația pe care cei doi o au și să înțeleagă stress-ul iubitului ei, căzut într-un mic con de umbră din punct de vedere muzical sau mediatic în ultima vreme.

Citește și:

Misty, stresată de ştirile referitoare la relaţia ei cu Keo: "Când mi se pune o întrebare, eu fac un blocaj!"

Misty vorbeşte despre prima dragoste! Nu e Keo! Cine i-a furat inima artistei

"Gata! A ieșit cum am vrut eu!"... Numai că... țeapă! Misty, umilință supremă!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro