VIDEO / Un apropial al lui Alin Ionescu vorbeşte! Care este adevărul despre relaţia afaceristului cu Cristina Spătar

foto: arhiva

Un apropiat al lui Alin Ionescu a decis să facă lumină în cazul mesajelor dintre acesta şi o domnişoară misterioasă. Acesta a spus că îl cunoaşte pe soţul Cristinei Spătar de 15 ani şi că-l ştie drept un familist convins şi un bărbat care-şi iubeşte soţia şi copiii.

Dan Cioară a acordat un interviu telefonic emisiunii "Agentul VIP" în care a vorbit despre mesajele perverse dintre Alin Ionescu şi o domnişoară misterioasă, care au fost date publicităţii de Spynews.ro.

Cioară a spus că-l cunoaşte de peste 15 ani pe Alin Ionescu şi că-l ştie drept un bărbat care-şi iubeşte familia, soţia şi copiii.

"Alin Ionescu e un om extraordinar. L-am cunoscut de 10-15 ani ca şi om. Nu aş putea spune ceva de urât despre el. A fost un om OK, atât el cât şi eu. Ceea ce se speculează şi ce se dă prin presă sunt speculaţii. eu îl ştiu un tip OK, un tip care-şi iubesşte familie, soţia, copiii. Nu ştiu dacă este vorba despre cineva care le vrea răul. Ar putea fi cineva care face foarte multe mizerii. Alin este un tip Ok, care-şi iubeşte familia!", a declarat Dan Cioară la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

S-a zvonit că soţul ei, Alin Ionescu, o înşală

Nu de puţine ori, presa din România a scris că artista are probleme în căsnicie. Soţul ei a fost surprins luând cina în compania mai multor femei, iar acest lucru se pare că a deranjat-o pe Cristina Spătar. "Nu ştiu ce să-ţi răspund. Nu e uşor să vezi zi de zi că soţul tău ia masa cu alte doamne. Am înţeles că toate aceste femei sunt femei de afaceri. Nu ştiu ce să cred, încerc să am încredere în el în continuare. E mai nervos aşa şi ridică tonul. Important e ca soţia să fie tolerantă, să-l primească cu zâmbetul pe buze. Într-o căsnicie cred că ambele părţi trebuie să lase câte puţin, acum nu ştiu dacă în cazul meu ar trebui să las ceva", mărturisea artista pentru Antena Stars.

Cristina Spătar a devenit cunoscută datorită pieselor sale R&B, datorită cărora a fost numită regina acestui gen muzical. Vedeta s-a împlinit și personal alături de omul de afaceri Alin Ionescu, cel cu care are doi copii.

Citeşte şi:

Cristina Spătar, devastată de infidelitatea soţului! Primele declaraţii, după ce a aflat de mesajele dintre Alin Ionescu şi o domnişoară misterioasă

Alin Ionescu, primele declaraţii despre mesajele preverse trimise unei domnişoare misterioase

EXCLUSIV / Soţul Cristinei Spătar, discuţii perverse cu o bombă sexy! "Vreau să îţi trag bătăiţă la funduleţul gol!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro