Un artist celebru de la noi ”își trage” femeia perfectă! ”Voi plăti 5.000 de euro, dar nu se compară cu nicio altă domnișoară! Face tot în afară de cartofi prăjiți”

Uneori, ghinioanele repetate în amor pot duce la ceva bun. Asta pare să fie părerea unui artist celebru de la noi care a luat o decizie șocantă, dar, am putea spune, în trend cu viitorul. Și, chiar dacă pare un scenariu de film SF, cântărețul cu pricina este mai decis ca niciodată să își investească economiile într-o aventură bionică.

Sexul cu roboţi e realitate. Cei care au la dispoziţie 5.000 de dolari pot cumpăra o păpuşă barbie uriaşă care să le satisfacă dorinţele, aceasta fiind capabilă să vorbească şi, pe lângă faptul că poate să se miște și că arată perfect, este programabilă să îndeplinească și câteva sarcini siumple. Iar Ralflo, unul dintre artiștii greu încercați în amor, a luat o decizie incredinilă în momentul în care a aflat că se găsește așa ceva.
”Este mai bună ca o nevastă. Nu te bate la cap, e fidelă, nu vorbește neîntrebată și nu se plânge niciodată că... o doare capul. Așa că, în cel mai scurt timp cu putință voi investi suma necesară pentru a avea parte de o aventură cum am văzut doar prin filmele SF”, ne-a spus, la cel mai serios mod cu putință, Ralflo. 
Mai mult decât atât, în momentul în care își va ”plăti” păpușa bionică, femeia care îi va satisface toate dorințele, artistul este hotărât să o facă să arate exact așa cum arată femeia ideală, femeia visurilor sale.
”Voi plăti 5.000 de euro, dar nu se compară cu nicio altă domnișoară! Face tot în afară de cartofi prăjiți. Voi avea grijă să fie exact așa cum îmi doresc să arate femeia cu care mi-aș dori să am o aventură”, ne-a spus Ralflo, primul artist din România care va avea o relație cu un... robot.
Citește și;

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro