VIDEO / Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" a întrecut măsura, iar Mirela Boureanu Vaida l-a pus la punct: "E urât din partea ta! E normal să vorbeşti aşa cu iubita ta?"

Şi-au mărturisit dragostea în nenumărate rânduri şi tot de atâtea ori au avut parte de certuri monstruoase. Valentina şi Aurel de la "Mireasă pentru fiul meu" trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, iar acest lucru nu este niciun secret pentru nimeni.

Valentina şi Aurel de la "Mireasă pentru fiul meu" au avut, din nou, o ceartă aprinsă, iar Mirela Boureanu Vaida a fost uimită de cuvintele pe care i le-a spus concurentul iubitei sale.

"E urât din partea ta. Cum să-i spui iubitei tale naşpeto sau ţine-ţi clanţa? E normal să-i spui aşa unei iubite? Tu ai respect faţă de ceilalţi concurenţi, dar cu ea faci pe cocoşul. Ceartă nu înseamnă să te baţi parte în parte", a declarat Mirela Boureanu Vaida, joi, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

”Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

FOTO / A intrat ca o albinuță la ”Mireasă pentru fiul meu” și a ajuns cât o balenuță. Una dintre concurente i-a șocat pe fani

După ce a fost acuzat că este homosexual, imaginile ACESTEA cu Nicu de la ”Mireasă pentru fiul meu” au apărut pe internet

Apariţie senzaţională. Viitoarea mămică, Mirela Boureanu Vaida, a făcut furori într-o rochie scurtă. Doamne, ce bine arată!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro