Unde a fugit "exoticul" de la "Burlaciţa" după ce a fost eliminat din competiţie

A fost pata de culoare din competiţia "Burlăciţa" şi a luptat pentru inima focoasei Daniela Crudu, însă a fost eliminat după ce a lovit un alt pretendent la mâna vedetei tv. Suhaib Meshah a "fugit" din ţară imediat ce a părăsit concursul, iar Spynews are dovada! 
Avea cele mai mari şanse la inima burlăciţei Daniela Crudu, dar competiţia a scos la iveală un lucru care pe brunetă a pus-o pe gânduri. În urma unei discuţii aprinse cu alt concurent, Suhaib a sărit la bătaie, iar membrii staff-ului l-au eliminat fără să stea pe gânduri. Înainte de a pleca din campusul în care erau băieţii cazaţi, exoticul a cerut o ultimă întâlnire cu Daniela, sperând că bruneta va fi vrăjită de culoarea ochilor lui şi îl va lăsa să lupte în continuare pentru inima lui. Cruduţa, însă, a fost categorică şi astfel, Suhaib şi-a făcut bagajul şi a plecat acasă. Apropiaţi ai fosului concurent de la "Burlăciţa", de la Antena 1, ne-au dezvăluit faptul că mulatrul nu a zăbovit foarte mult în România. Pentru a trece mai uşor peste eliminare, Suhaib a plecat în Italia însoţit de două domnişoare, probabil din familie.
Cu zâmbetul pe buze, tânărul s-a fotografiat într-una din pieţele din Milano şi a pus imediat fotografia pe pagina lui de c'socializare. Prietenii virtuali au recunoscut imediat zona şi l-au asaltat imediat cu întrebări. "Eşti la Milano?", însă răspunsul a întârziat să apară.  
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro