Vadim Tudor se răsuceşte în mormânt de furie! Cine i-a plătit înmormântarea "Tribunului"

foto: arhiva

Corneliu Vadim Tudor a plecat de pe această lume fulgerător, lăsând în urma lui o familie îndurerată şi înglotată în datorii. Tribunul probabil se răsuceşte în mormânt de furie, din cauza celor care s-au ocupat de înmormântarea lui.

Moartea lui Corneliu Vadim Tudor a căzut fulgerător, luni seara, când inima fostului politician a decis să se oprească. Soţia şi fetele Tribunului au rămas înmărmurite de durere şi de datoriile lăsate în urmă de acesta.

Dacă atunci când era în viaţă tuna şi fulgera la adresa lor, acum nu a mai putut face nimic! Prietenii fostului politician au sărit în ajutorul femeilor îndoliate şi s-au ocupat de înmormântarea acestuia.

Victor Iovici, fost viceprimar al Capitalei, şi  Bebe Ivanovici sunt cei care au plătit funeraliile lui Vadim.Victor Iovici este cel despre care Corneliu Vadim Tudor a afirmat în trecut că este “un infractor periculos”.

Potrivit unor surse, cei doi s-au ocupat de toate cheltuielile şi au asigurat familia lui Vadim Tudor că nu îi va lipsi nimic.

VEZI AICI TOATE ȘTIRILE DESPRE MOARTEA ȘI ÎNMORMÂNTAREA LUI CORNELIU VADIM TUDOR!
 

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro