Valentina a rămas însărcinată cu un interlop? Detaliile care pot ruina relația concurentei de la ”Mireasă pentru fiul meu” cu Aurel

Valentina / foto: captură video

De câteva săptămâni, se speculează faptul că una dintre concurentele de la ”Mireasă pentru fiul meu” a fost însărcinată și că a hitărât să facă întrerupere de sarcină.

Discuțiile despre sarcina Valentinei au început în momentul în care ea și Aurel au avut niște discuții private și cu subînțeles, iar Valentina a dat de înțeles că a avut un șoc la 18 ani, fără a spune exact despre ce e vorba. Concurenta a spus numai că pierderea tatălui său a fost cauza.

Un telefon misterios a dezvăluit faptul că Valentina a fost însărcinată cu un interlop și că acesta a tăiat-o pe abdomen.

”Ea când a stat la cămin la Iași, mi-a spus un prieten. Dacă e nevoie, eu vă trimit poze. A avut o relație cu prietenul soțului meu. A rămas însărcinată cu un interlop de etnie romă, iar el a tăiat-o pe burtă”
, a declarat o femeie care susține că o cunoaște pe Valentina.

Valentina a ținut să lămurească lucrurile:


”Nu, doamna Mirela, se poate verifica. La 18 ani am făcut operație de apendicită. Mi se pare o aberație, nu văd rostul. E simplu, nu e prima oară când se întâmplă acest lucru. Probabil că ținta e spre Aurel, ca să îl facă să cedeze. Vor să ne facă să cedăm psihic. Pot să mă gândesc la Crina că e de așa ceva. Eu cred pe oricine în stare de orice. Să faci rău e foarte ușor, mai puțin bine nu e. Mi se pare penibil să vă arăt că nu am nicio cicatrice în direct. Puteți să mă filmați și să dați apoi, nu vreau să fac asta în direct”, a spus Valentina revoltată.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay..

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro