Valentina Pelinel, decizie fără precedent pentru bebeluşul său! Legătura dintre botezul copilului şi soţii Borcea

Sursă foto: Facebook

Valentina Pelinel aproape că s-a hotărât deja unde îşi va creştina copilul ce-l poartă în pântece. Decizia aceasta a stârnit controverse puternice, având puternică legătură cu soţii Borcea.

Conform Click, Valentina Pelinel îşi va boteza copilul la biserica unde Alina Vidican şi Cristi Borcea s-au cununat. Vedeta şi-ar fi anunţat prietenii de faptul că îşi va boteza bebeluşul unde Alina Vidican şi Cristi Borcea şi-au unit destinele în 2011.

Valentina Pelinel a anunţat informaţia aşteptată de toţi! Unde şi când va naşte blondina

Pe lângă faptul că biserica respectivă poartă memoria cununiei celor doi, aceştia şi-au botezat copiii George şi Gloria Elena.

Apropiaţii Valentinei susţin totuşi că motivul botezului în acea biserică este unul bine întemeiat.
"Ea este o tipă credincioasă şi vrea ca bebeluşul să aibă parte de tot ce e mai bun. Toată lumea ştie că la Adormirea Maicii Domnului, slujbele aduc noroc şi poate acesta să fie unul dintre motivele pentru care Valentina intenţionează să stabilească botezul acolo. De altfel, zilele trecute a şi mers la faţa locului, a aprins o lumânare, s-a rugat şi apoi a avut o discuţie preliminară cu preotul. Deocamdată nu a stabilit nimic sigur, dar dorinţa ei este, aşa cum le-a împărtăşit şi prietenilor, ca acolo să-şi creştineze fiul", a mărturisit un apropiat de-al Valentinei într-o emisiune.

FOTO / N-a venit pe lume încă, dar a fost luat în vizor! Prima "avertizare" primită de bebeluşul Valentinei Pelinel. Blonda s-a amuzat când a auzit

Ulterior, cea mai bună prietenă a vedetei, Luminiţa Nicolescu, a infirmat puternic aceste zvonuri.

Valentina Pelinel a anunţat la începutul lunii ianuarie că este însărcinată, însă de-a lungul timpului ea a fost surprinsă în vizită la închisoare, la Cristi Borcea, fapt pentru care presa a scris că acesta ar fi tatăl copilului. Ea nu a recunoscut însă şi nici nu a negat. Valentina a fost căsătorită cu Cristian Boureanu, dar au divorţat în 2014.

A.C.

Citeşte şi:

Graviduţa Valentina Pelinel n-are deloc stare! Ce a făcut în urmă cu puţin timp

Previziuni astrologice uluitoare pentru anul Maimuţei de Foc! Ce spun specialiştii despre copiii ce se vor naşte în această perioadă

Este însărcinată, dar kilogramele în plus nu îi dau bătăi de cap! Cum a apărut Valentina Pelinel pe străzile New York-uluifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro