VIDEO / Valentina Pelinel, e adevărat? Un prieten bun a dat-o de gol şi a spus că anul acesta va face nuntă cu Cristi Borcea. Cum l-a cucerit pe fostul dinamovist

foto: facebook

Valentina Pelinel a fost dată de gol de un bun prieten, care a dezvăluit faptul că aceasta se pregăteşte de nuntă. Acesta a spus că fotomodelul l-a cucerit pe fostul dinamovit cu zâmbetul ei şi cu atitudinea mereu pozitivă.

Cristi Brancu a anunţat în cadrul ediţiei de luni a emisiunii "Agentul VIP" că el este aproape sigur că Valentina Pelinel şi Cristi Borcea se vor căsători pe parcursul acestui an.

Prezentatorul emisiunii "Agentul VIP" a mai spus că fotomodelul l-a cucerit pe Borcea cu atitudinea ei mereu pozitivă, care-i dă acestuia putere să treacă peste momentele grele.

"Valentina l-a cucerit prin faptul că este mereu zâmbitoare, îl susţine şi ştie mereu să-i ridice moralul. Facem pariu că undeva în acest an, această fotografie va deveni realitate? Ea nu-şi permite să divorţeze la judecătorie"
, a declarat Cristi Brancu la "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi:

Valentina Pelinel a îmbrăcat rochia de mireasă! IMAGINI cu VIITOAREA MĂMICĂ, pregătită pentru nuntă

Valentina Pelinel ar putea câştiga foarte uşor procesul contra Monicăi Tatoiu

Valentina Pelinel, însărcinată şi în rochie de mireasă! Fotomodelul radiază de bucurie

După vizita pe care i-a făcut-o lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a primit un braţ de cadouri. Este răsfăţată mai ceva ca o prinţesă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro