După vizita pe care i-a făcut-o lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel a primit un braţ de cadouri. Este răsfăţată mai ceva ca o prinţesă

Valentina Pelinel a primit astăzi un braţ de cadouri. După ce s-a întors de la Penitenciarul Jilava, acolo unde a mers să îl viziteze pe Cristi Borcea, fostul fotomodel a postat o imagine în care se vede clar cât este de norocoasă şi răsfăţată.

Viitoarea mămică a primit jucării, parfum, o felicitare în care îi sunt adresate câteva gânduri bune, dar şi hainuţe pentru bebeluş. Valentina Pelinel a ţinut să le mulţumească şi ea celor care au grijă să îi facă ziua mai frumoasă. "Mulţumim familiei şi prietenilor pentru susţinere şi cadouri, dar şi prietenilor virtuali pentru vorbele frumoase şi încurajări", a scris aceasta pe pagina unui site de socializare.

Vizita BOMBĂ la Cristi Borcea! Alina Vidican a mers să îi ceară explicații soțului ei

Nici nu se dăduse bine trezirea, în penitenciar! Prima vizită a Valentinei, la Cristi Borcea, de când a anunțat că e gravidă! I-a mărturisit că...

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Valentina Pelinel a vorbit despre numele bebeluşului ei. Iată ce spune fostul fotomodel!

Răsturnare de situaţie în cazul sarcinii Valentinei Pelinel! A recunoscut că nu ştie cine e tatăl copilului?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro