Răsturnare de situaţie în cazul sarcinii Valentinei Pelinel! A recunoscut că nu ştie cine e tatăl copilului?

Sursa foto: arhiva

Valentina Pelinel trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei femei şi nu vrea deloc să grăbească lucrurile. Fotomodelul a spus că se bucură de faptul că în curând va deveni mamă şi că viitorul bebeluş a venit atunci când şi-a dorit.

Totuşi, întrebarea care stă pe buzele tuturor este "cine este tatăl copilului"?. Blonda a fost foarte evazivă până acum în ceea ce priveşte această informaţie. Totuşi, într-un interviu dat recent site-ului VideoBlogul Mireselor, Valentina a spus pe ocolite că nu este foarte sigură că deţine adevărul.

"Sunt mai bine decât am fost vreodată pentru că nu mai sunt singură, sunt cu bebeluşul meu. E cea mai mare putere pe care ţi-o poate da Dumnezeu. Este cel mai frumos an din viaţa mea pentru că o să se nască primul meu copil care este un băieţel. Nu mi-am dorit niciodată atât de mult un copil. Am făcut trei ecografii ca să fiu foarte sigură. Cât despre tatăl copilului, ce pot să vă spun, 100% nu ştie nimeni cine este tatăl copilului", a spus ea pentru sursa citată mai sus.

Fotomodelul Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Imaginile tristeţii! Alina Borcea, supărată lângă copii! Nimic n-o poate face să uite de sarcina Valentinei Pelinel

Sfat pentru Valentina Pelinel! Ce spune Biserica despre infidelităţile lui Cristi Borcea

VIDEO / Imagini cu graviduţa Valentina Pelinel în timp ce face sport: "Sarcina nu e o scuză ca să te îngraşi!"

Care este cel mai mare regret al Valentinei Pelinel: ”Toate la timpul lor”


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro