Veste mare pentru Simona Traşcă! „Îi mulţumesc din suflet pentru bunătate”

Simona Traşcă a pierdut procesul cu doctorul estetician Marek Vâlcu, iar în urma deciziei judecâtorilor blondina trebuia să scoată din buzunar 10.000 de Ron. Când credea că nu mai are nicio şansă de scăpare, Pamela de România a primit cea mai bună veste.

În urmă cu ăuţin timp, doctorul estetician Marek Vâlcu a luat decizia de a accepta scuzele Simonei Traşcă cu privire la scandalul dintre ei, care a ajuns chiar şi în faţa judecătorilor.


Medicul a decis să facă public acest lucru prin intermediul avocatei lui, care a scris decizia doctorului Marek Vâlcu pe o reţea de socializare. „Astăzi doct. Marek Vâlcu a decis să accepte scuzele prezentate public de Simona Traşcă întrucât aceasta a avut iniţiativa de a-şi recunoaşte culpa şi regretă cele întâmplate. Dl.Marek a decis să o ierte, aşa cum s-a mai întâmplat şi în alte situaţii, motiv pentru care mi-a solicitat să realizez demersurile legale pentru închiderea dosarului de executare silită deschis pe numele Traşcă Simona”, a scris pe pagina ei de socializare avocata doctorului Marek Vâlcu.


Contactată de reporterii Spynews.ro, Simona Traşcă nu îşi mai intra în piele de fericire.  „E cea mai buna veste. Îi mulţumesc din suflet pentru bunătate şi îi voi urma sfatul. Mi se pusese deja poprire pe conturi. Mă bucur că s-a rezolvat problema”, a declarat Marek Vâlcu.

Citeşte şi:

VIDEO / Simona Traşcă, executată silit de medicul estetician Marek Vâlcu. Blondina trebuie să bage mâna adânc în buzunar

Detalii halucinante despre trecutul Simonei Traşcă! Cine sunt bărbaţii care i-au dat bătăi crâncene

Logodnicul Simonei Trașcă a luat foc atunci când a văzut ce îi scriu bărbații pe Facebook. Ce i-a transmis fanului care îi declară iubirea blondinei


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro