Vestea că Alexandra Stan a fost bătută crunt a ajuns şi în paginile marilor publicaţii din străinătate! Iată cum tratează presa de afară cazul!

Alexandra Stan a ajuns pe paginile presei internaţionale aşa cum nu şi-ar fi dorit! Vestea că artista româncă a fost agresată de managerul ei, Marcel Prodan, a ajuns şi peste hotare, acolo unde blondina noastră a rupt topurile muzicale.

Melodiile Alexandrei Stan din perioada de debut precum "Mr. Saxobeat" şi "Lollipop" au ajutat-o pe cântăreaţă să se facă cunoscută în toate colţurile lumii. Vestea şocantă despre bătaia pe care a primit-o de la impresarul şi, totodată, iubitul ei a ajuns chiar şi în străinătate. Despre povestea tragică a Alexandrei au scris publicaţii din Spania, Italia, Germania, America Latină şi SUA.

"Imaginea cu chipul său tumefiat îşi dă fiori... Alexandra Stan a fost de nerecunoscut după ce a fost lovită de impresarul său", a titrat "Voici", Franţa.

"Cântăreaţa cunoscută în toată Europa a arătat semnele violenţei la TV şi a denunţat că a fost bătută de iubitul-manager...El a scris pe Facebook că artista a avut un accident şi se recuperează", a scris cotidianul italian "Corriere della Sera".

"Violenţa domenstică nu le ocoleşte nici pe celebrităţile din lumea muzicală. La fel cum a păţit Rihanna în urmă cu patru ani, artista româncă Alexandra Stan - cunoscută pentru succese precum "Mr. Saxobeat", "All my People" şi "Get Back" - a fost agresată de iubitul şi impresarul ei, Marcel Prodan", a informat şi cotidianul spaniol "El Mundo".

 

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro