Vezi câţi bani a produs Alexandra Stan în ultimii 4 ani şi cum s-a îmbogăţit managerul ei!

Alexandra Stan a fost o adevărată maşină de făcut bani. Ascensiunea fulminantă a artistei care în 2011 a stat 6 săptămâni în topul Billboard cu piesa „Saxobeat“ a ajutat-o să prindă concerte pe bandă rulantă, majoritatea în străinătate. Aşa se face că de la debutul ei din 2009 şi până în prezent, blonda a făcut o avere consistentă, dar, din păcate, nu pentru ea.

Artista a reuşit să facă o sumă fabuloasă din muzică, iar de pe munca ei s-a îmbogăţit managerul ei, Marcel Prodan. Pentru că susţinea foarte rar concerte în ţară, blonda avea un onorariu de 6,000 de euro, iar pentru cântările din străinătate tariful ajungea şi la 20.000 de euro pentru o cântare. Practic, Alexandra Stan figura în topul celor mai bine plătiţi artişti de la noi, iar câştigurile ei creşteau de la un an la an. Conform unor surse din mediul artistic, Alexandra Stan ar fi încasat 1.500.000 de euro în ultimii patru ani.

Numai că vedeta nu a văzut niciodată aceşti bani. În 2011, blonda recunoştea că nu îşi permitea să îşi ia o maşină şi că strângea bani să îşi achiziţioneze o casă. Deşi declaraţia ei de la acea vreme nu a fost credibilă, iată că adevărul a ieşit la iveală abia acum câteva zile, după ce vedeta a fost altoită de mananagerul ei, Marcel Prodan. Scandalul a început de la bani, artista susţinând că nu şi-a primit banii pe concerte de jumătate de an. Oricum procentul din venituri care îi revenea ei era doar de 20 la sută, iar sumele le primea în plic şi nu în mod constant. La un simplu calcul reiese că Alexandra Stan ar fi încasat doar 300.000 de euro din 1.500. 000 de euro. Cel care a avut acces la banii pe care Alexandra Stan i-a obţinut din cântări a fost managerul ei, Marcel Prodan, care s-a îmbogăţit astfel după urma ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro