VIDEO / A făcut-o de râs chiar înainte de nuntă! Ray, fost concurent de la MPFM, şi-a arătat fundul la TV! Cum a reacţionat Tina

+2 click pentru
galerie

© Sursa foto: captură Antena 1

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Sub presiunea tuturor problemelor pe care Tina şi Ray le-au întâmpinat înainte de nuntă, fostul participant de la MPFM, a cedat nervos. La un moment dat, el şi-a desfăcut cureaua de la pantaloni şi şi-a arătat fundul. Mai mult, cei de la "Nuntă cu scântei" au fost nevoiţi să cenzureze şi vorbele deloc frumoase pe care le-a spus.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Faptul că soacra mică s-a sustras de la pregătiri şi, ulterior, problema cu localul l-a făcut pe Raymond să refuleze.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Vreţi să mă dezbrac, vreţi să aveţi o filmare? Hai că vă dau eu o filmare", a spus fostul concurent de la MPFM, după care şi-a dat jos pantalonii. Tina a reacţionat imediat şi i-a dat în glumă o palmă peste faţă.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Tina şi Ray s-au logodit pe 4 martie, iar cel care a dezvăluit asta a fost el. Fericită, dar discretă, Constantina, care a acceptat să-i fie soţie şi a primit inelul de logodnă, a făcut public un citat renumit, în care pare să se regăsească foarte bine. Cei doi s-au căsătorit civil pe 29 iulie, iar naşi le-au fost Alina şi Tolea Ciumac.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro