VIDEO / A fost dezmăţ total la ziua ei, dar Simona Traşcă a izbucnit în plâns: "Eu tot timpul mă gândesc la el!"

Chef de chef de ziua Simonei Trașcă. Zeci de vedete s-au înghesuit să o felicite și să-i ofere cadouri care mai de care.

Chiar dacă ziua ei de naştere a fost pe 1 ianuarie, abia ieri a sărbătorit-o. Simona Traşcă a petrecut la un restaurant din Capitală, alături de prietenii ei. Logodnicul ei nu a putut participa la petrecere, iar asta a intristat-o teribil pe blondă care, la un moment dat, a izbucnit în plâns.

"Eu tot timpul mă gândesc la el! Îl iubesc foarte mult. Noi o să fim fericiţi şi sunt sigură că relaţia asta o să dureze", a declarat Simona Traşcă, potrivit emisiunii "Acces Direct" de la Antena 1.

Simona Traşcă este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul românesc, iar trecut ei amoros este unul cât se poate de tumultuos, finalul relaţiilor ei fiind marcat de câte un scandal de proporţii.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citește și:

Cine este bărbatul care îi va deveni soț Simonei Trașcă. Blonda l-a arătat întregii lumi
VIDEO / Simona Traşcă, prima declaraţie despre cererea în căsătorie! Care e povestea inelului şi de când se iubeşte cu viitorul soţ
O nouă nuntă în showbizul autohton! O blondă celebră fost cerută de soţie în noaptea de Revelion: "M-am rugat 13 ani la Dumnezeu şi l-am primit"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro