VIDEO / A țipat, a plâns, a dansat şi le-a gătit Chefilor, lăsându-i fără cuvinte: "Ce ciorbă e asta?"

captura Antena 1

Tibor Kanya primește o șansă din partea juriului ”Chefi la cuțite”, se califică în etapa următoare. Concurentul locuiește în Târgu Mureș, de meserie este bucătar și are 26 de ani.

Pasionat de dans, concurentul se descrie ca fiind o fire energică și extrem de pasionată de gătit. A furat meserie de la mama sa, apoi a terminat studii de industrie alimentară.

Concurentul spune că a ales o combinație mai dificilă, cu care speră să impresioneze juriul de la „Chefi la cuțite”.

Tibor gătește în timp ce cântă și spune că este mândru că este țigan: „Mulți nu vor să recunoască, dar eu sunt mândru că sunt rrom și sunt aici”.

Visul său cel mai mare este să gătească alături de cei trei chefi.

Tocănița de burtă cu ciorbă de spanac a fost o adevărată surpriză pentru juriu! Iar întrebările au început să apară: „Oare cine de la noi din țară ar fi putut să gătească așa ceva? O fi din zona Olteniei? O doamnă la 80 de ani, cu batic și broboadă?”

Daaaaar...surpriză! Bucătarul de 26 de ani a fost o adevărată revelație pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

De la agonie la extaz! Tibor a primit trei cuțite și a mers mai departe!

"Chefi la cuţite" este o emisiune prezentată de Gina Pistol şi poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:30, pe Antena 1.

Citeşte şi:

A impresionat pe toată lumea la ”Chefi la cuțite”. Bucătăreasa care a avut 136 de kilograme a dezvăluit secretul prin care a slăbit 60 de kilograme

El este cel mai sexy aspirant la titlul de bucătăr. Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii "Chefi la cuţite", impresionată de frumuseţea lui

Imagini inedite la „Chefi la cuțite”! Un preot a venit să impresioneze juriul emisiunii

Mărturii neştiute despre viaţa sentimentală a lui Chef Scărlătescu! Pe cine a iubit în copilărie

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro