VIDEO / ADEVĂRATUL MOTIV pentru care casa unuia dintre fiii Ilenei Ciuculete a fost trecută pe numele lui Cornel Galeş

Sursa foto: Facebook

După ce s-a aflat că locuinţa unuia dintre băieţii regretatei cântăreţe de muzică populară a fost trecută la un moment dat pe numele lui Cornel Galeş, gurile rele au început să spună că împăcarea dintre Ileana Ciuculete şi fiii săi nu e adevărată. Dar, Cornelia Catanga a dezvăluit într-un interviu de ce a recurs artista la un asemenea gest.

Cornelia Catanga a mărturisit că Ileana Ciuculete i-a spus la un moment dat că va trece una dintre casele fiilor ei din prima căsătorie pe numele lui Cornel Galeş ca să nu existe probleme aşa cum s-a întâmplat în trecut. Mai exact, unul dintre băieţi ar fi înstrăinat locuinţa primită de la regretata artistă.

"Nimeni nu şi-a pus întrebarea de ce e casa pe numele lui Cornel de la Craiova. Se spune că e un apartament sau ce este pe numele lui Cornel - o casă a unui copil. Ei, de ce este, aici vreau să ajung. Ileana mi-a spus că i-a dat casă la unul dintre copii, pe numele lui, lângă fratele ei şi copilul a înstrăinat-o deja. Mă rog, a vândut-o, a ipotecat-o deja, nu ştiu cu exactitate. Şi Ileana a spus: «Ca să nu mai fie niciun fel de problemă, să vă iau case şi să le ipotecaţi, atunci trec pe numele lui Cornel.»", a spus Cornelia Catanga în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

"Nu, că poţi să treci pe numele lui cu anumite clauze.", a spus soţul Corneliei Catanga.

Regretata artistă de muzică populară a fost înmormântată pe 18 martie

Trupul neînsufleţit al Ilenei Ciuculete a fost depus la Biserica Costească din Chitila, Strada Navigaţiei, numărul 54, sector 1. Slujba de înmormântare a avut loc la Cimitirul Străuleşti 2.

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro