VIDEO / Alex Bodi recunoaște că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. „Am lovit-o”

VIDEO / Alex Bodi recunoaște că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. „Am lovit-o” © Instagram

Întreg showbizul a fost zguduit după ce Bianca Drăgușanu a făcut publică o fotografie în care a fost desfigurată de fostul soț. Alex Bodi a rupt tăcerea și a dat cărțile pe față astăzi, la Antena Stars, recunoscând că a fost violent cu frumoasa blondină.

Invitat la „Star Matinal”, Alex Bodi a făcut mai multe dezvlăuiri cutremurătoare în ceea ce privește căsnicia lui cu Bianca Drăgușanu. Celebrul om de afaceri nu s-a ascuns după deget și a recunoscut că a fost agresiv cu fosta lui soție.

Alex Bodi a făcut primele declarații în legătură cu fotografia în care Bianca Drăgușanu s-a afișat desfigurată. Afaceristul a povestit că incidentul dintre ei doi a avut loc la sfârșitul anului trecut, pe data de 3 decembrie.

„Poza respectivă, care vhiculat ieri pe rețelele de socializare este făcută în 3 decembrie 2019. Noi urma să divorțăm pe 3 decembrie 2019, dar când trebuia să ne prezentăm la proces, la a doua înfățișare ne-am împăcat înainte și ea venise după mine în Viena. Deci incidentul a avut loc anul trecut în Viena. Și o să zic lucrul ăsta, pentru că asta e singura armă a ei rămasă și singura carte pe care ar putea să o joace referitor la fizicul meu, la masa mea musculară, la temperamentul meu ca să mă pună pe mine într-o lumină proastă. Doar că eu am toate dovezile”, a spus Alex Bodi la Antena Stars.

În continuare, afaceristul a mărturisit că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, deoarece și-a ieșit din minți. Potrivit spuselor sale, atunci când aceștia se îndreptau împreună cu mașina spre aeroport, Bianca a avut un comportament urât față de el și i-a aruncat telefonul pe geam, lucru care l-a făcut pe Bodi să o lovească cu palma.

„Da, într-adevăr noi am avut o ceartă atunci pe mașină. Eu o ducea la aeroport și ea a început să mă înjure, să mă jignească, să țipe și a vrut să sară din mașină în mers. Mi-a aruncat telefonul pe geam și atunci da, într-adevăr am lovit-o. Dar am lovit-o cu palma, nu cum a zis ea cu pumnul. Păi n-am cum să te lovesc eu vreodată în viața mea eu pe tine cu pumnul că nu o să te repare cinci doctori, i-am zis-o clar. Și într-adevăr s-a învinețit”, a mai spus afaceristul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro