Video / Alina Sorescu nu mai arată aşa cum o ştiam. S-a tuns şi s-a mutat într-un "palat"! „Simţeam nevoia unei schimbări"

+3 click pentru
galerie

Alina Sorescu © Facebook

Alina Sorescu şi-a schimbat look-ul, aceasta a renunţat la părul lung pe care l-a donat femeilor aflate în suferinţă. Totodată, aceasta s-a mutat într-o casă nouă, alături de fetiţele ei şi de soţul său, designerul Alexandru Ciucu.

„Simţeam nevoia unei schimbări. Am revenit şi la kilogramele pe care le aveam înainte. Avem un cuibuşor în care să ne creştem fetiţele, lucrăm la casa, acum aproape totul e gata.” a mărturisit aceasta.

Alexandru Ciucu se pare că a fost a fost diriginte de şantier, dar cei doi și-au împărțit rolulrile. „Da ne-am susținut îndeaproape, eu am avut grijă de copii, el s-a ocupat de casă.” a mai spus Alina Sorescu.

Referitor la cele mai grele momente pe care le-a întâmpinat pe parcursul celor 5 ani, cât a durat construcţia casei, Alexanru Ciucu a declarat că au fost clipe în care şi-ar fi dorit să renunţe la lucrări.

„Cel mai greu a fost de când am început sa căutam teren și ... până când vom reuși să ne mutăm cu totul acolo, a fost o perioada de aproape 5 ani. Eu n-aș mai lua-o de la capăt și , uneori, aș fi vrut să opresc totul. A fost un timp în care am stat departe de copilaşi." a împărtăşit acesta. 

Cei doi se iubesc şi par să treacă cu bine peste orice greutate, deşi recunosc deschis că mai există şi certuri între ei.  "Ne certam și noi, suntem de 9 ani împreuna și căsătoriți de 7, mai apar discuţii." a mai spus Alina Sorescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro