VIDEO / Anda Adam se întoarce în trecut! Lansează o piesă cu un cântăreţ de care n-ai mai auzit din anii 2000!

Dupa 16 ani de când au cucerit topurile cu hitul “Nu mă uita”, Anda Adam și R.A.C.L.A. se pregătesc pentru lansarea unui nou featuring. Este vorba de piesa „Nu te-am uitat”, al cărei videoclip va avea premiera săptămâna viitoare. Până atunci, artiștii au făcut public un teaser de 27 de secunde, care se bucură deja de aprecierea a zeci de mii de fani.

"Nu te-am uitat" este o producție Rappin'On Production, iar videoclipul a fost regizat de Alex Ceaușu. În ciuda titlului, piesa expune o poveste de dragoste tristă, fără happy-end.


„Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, ca ne simțim la fel ca acum 16 ani. Abia așteptăm să mergem la concerte din nou împreună”, declară Anda Adam.


„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului și a fetei cuminți, poveste ce se dezvoltă și ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor și a noastră, ca artiști, am încercat și un sound mai aleborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Sperăm că acest produs audio-video de excepție să fie la înălțimea așteptărilor generațiilor care au crescut cu ‚Nu mă uita’ în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generații și fiecărui ascultător în parte: Nu te-am uitat”, declară Rimaru (R.A.C.L.A).


Noul videoclip „Nu te-am uitat” va avea premiera pe Youtube marți, 27 octombrie, la ora 10.30. 

Sursă foto: arhivă

A.C.

Citeşte şi:
Anda Adam şi-a cumpărat un cărucior pentru copil, ca în filmele SF! Se desface automat, are faruri și ecran LCD

Are pofte în miez de noapte! Gravida Anda Adam, în halat, aruncă clătite pe tavan

Nici nu zici că este gravidă! Anda Adam arată ca trasă prin inel: " Unde e burtica?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro