VIDEO / Antonia divorțează! Artista va fi o femeie liberă în curând

+3 click pentru
galerie

Antonia și Alex Velea © Sursa foto: Facebook

Antonia are, în sfârşit, motiv de bucurie. Artista a primit o veste extraordinară din Italia în legătură cu divorţul de Vincenzo.

Cel mai lung şi controversat divorţ din showbiz ajunge, în sfârşit, la final. După lungi aşteptări, amânări, stres şi nervi întinşi la maximum, Antonia şi Vincenzo vor deveni doi oameni liberi, potrivit Antena Stars.

După ce a primit actele de care avea nevoie din Italia, Antonia poate să redeschidă procesul de divorţ la notar. În ecuaţie intră şi Alex Velea, care a deschis, la rândul lui, un proces în care le cere judecătorilor ca mama copiilor săi şi Vincenzo să recunoască faptul că el este tatăl lui Dominic şi Achim. Există şanse destul de mari ca la următorul termen, judecătorii să dea o sentinţă în favoarea lui Velea, iar acesta să devină, oficial, tatăl celor doi băieţi. 

Antonia şi Alex Velea sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi copii. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro