VIDEO / Are forme XXL, dar și-a fluturat sânii goi la "iUmor"! Cheloo, oripilat de momentul ei: "De ce apreciază lumea asta?"

+3 click pentru
galerie

sursa: captura foto

 A străbătut mări și țări pentru a aduce la ”iUmor”, în fața juraților Mihai Bendeac, Delia și Cheloo un număr total diferit față de cele cu care sunt obișnuiți telespectatorii români. O doamnă din Canada, cu formele pline, s-a dezbrăcat în sânii goi și o pereche de chiloți minuscul, făcând un adevărat show.

April O`Peel a venit tocmai din Canada pentru a participa la competiția de la Antena 1. După câteva lupte de convigere ale juraților, cu privire la sexul femeii, blonda nonconformistă s-a dezbrăcat, fără rușinea kilogramelor în plus, și i-a cucerit pe Delia și pe Bendeac. Cheloo, însă, nu a "gustat" momentul lui April.
"Acum, că mi-am revenit, iar șocul a trecut, pot să fiu foarte la obiect. Bun, avem o altă grasă, cu un număr mediocru, îmbrăcată de un croitor mediocru și așteaptă ca toata lumea sa o aplaude. Pe mine genul ăsta de umor sau de spectacol a început să mă enerveze groaznic(...) De ce apreciază lumea asta? Pentru că ea e grasă și are curajul să se dezbrace?", a spus Cheloo, după reprezentația lui April O`Peel.
Pe de cealaltă parte, Delia și Mihai Bendeac au fost impresionați de numărul femeii din Canada și au trimis-o în etapa următoare.

Emisiunea "iUmor" poate fi văzută în fiecare săptămână, duminica, de la ora 20.30, doar pe Antena 1.
S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro