VIDEO / Au fost despărţiţi, dar el nu a uitat-o! Acum, după ce s-au împăcat, ea a mărturisit că îl are la degetul mic: "Este sponsorul meu, bănuţii vin"

Sursă foto: Facebook

Vedeta parcă era urmărită de blesteme! După ce se ştia că nu mai are niciun iubit, acum a aruncat bomba la care nimeni nu se aştepta: s-a împăcat cu fostul său prieten care îi este SPONSOR.

Nu renunţă să viseze! Aceasta vrea să îşi vândă unul dintre apartamente pentru a-şi lua un bolid de mii de euro.
"Ce să fac cu două apartamente când eu sunt doar una singură? Am zis că poate îmi iau un bolid de multe mii de euro şi dacă cumva trebuie să mai completez ceva, atunci trebuie să am cash-ul. Mie-mi place să privesc totul de la înălţime", a mărturisit aceasta.

Deşi în ultima vreme chiar ea a afirmat că nu a avut foarte multe evenimente, totuşi este stabilă financiar datorită fostului iubit cu care s-a împăcat şi care o sponsorizează: "Nu am avut spectacole, dar în spatele meu există un sponsor, am fraţi, am mamă... Există cineva în spatele meu care mă sponsorizează. Am un iubit, el e în spatele a tot ce se întâmplă. Chiar dacă el a stat la distanţă de mine, bănuţii au continuat să vină. Este un om cu suflet mare şi are în continuare grijă de mine".

Vezi despre cine este vorba pe www.antenastars.ro

A.C.

Citeşte şi:

A ajuns la fundul sacului! La tv pare lipsită de griji, dar e nevoită să-și vândă apartamentul, ca să se mai descurce un an - doi. Apoi...

FOTO / Imagini XXX cu o dansatoare celebră de la noi! S-a lăsat fotografiată, goală, în aşternuturi!

Şi-a arătat sânul pe Facebook! Ştii cine e bruneta celebră care se laudă cu dotările astea


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro