A ajuns la fundul sacului! La tv pare lipsită de griji, dar e nevoită să-și vândă apartamentul, ca să se mai descurce un an - doi. Apoi...

Cu ceva timp în urmă, maneliștii se înghesuiau să o invite să facă parte din show-urile lor, iar banii curgeau gârlă în jurul ei. Cu toate acestea, după un scandal care i-a adus o pedeapsă cu suspendare, lucrurile au început să meargă din ce în ce mai rău. Iar acum, vedeta de altădată a ajuns, cu adevărat, la fundul sacului.

Mona Constantinescu, probabil una dintre cele mai cunoscute dansatoare din lumea manelelor, pare să fie într-o situație financiară extrem de dificilă. De altfel, recunoaște ea, contractele pe care le primește sunt din ce în ce mai rare, iar banii, din ce în ce mai puțini. ”Nu prea mai merge treaba, nu mai e ca pe vremuri, abia mă descurc”, a recunoscut, tristă, Mona.
Mai mult decât atât, vedeta care, în urmă cu câțiva ani câștiga sume mari de bani, acum se gândește la o soluție oarecum disperată. ”Tot încerc să îmi vând apartamentul în care stau, poate așa rezolv problema asta”, ne-a mai dezvăluit Mona care recunoaște că prețul pe care îl cere pentru apartamentul de trei camere pe care îl are și în care locuiește este mult mai mic decât prețul pieței.
În 2010, Mona a fost martora unui crime, petrecută în toaleta unui club de manele din Capitală. După ce a dat declarații la secția de Poliție, dansatoarea a fost acuzată de mărturie mincinoasă, iar mai apoi a stat în arest pentru 29 de zile. Condamnată inițial la trei ani de închisoare cu executare, la recurs instanta a schimbat condamnarea într-una de un an cu suspendare plus un termen de încercare de trei ani. În acest timp, Mona trebuie să se prezinte periodic la Serviciul de Probațiune, să anunțe orice schimbare de domiciliu și orice plecare din localitate mai lungă de opt zile și să comunice schimbarea locului de muncă.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro