VIDEO / Au vrut să îi ducă un tort de ziua ei, dar au surprins-o aproape goală în solar! O blondină celebră din România, în ipostaze incendiare

Este una dintre cele mai cunoscute blondine din showbiz-ul autohton, iar astăzi a fost mai răsfăţată ca oricând.

Mariana Roşca a împlinit 36 de ani, iar echipa emisiunii "Rai da buni", de la Antena Stars, a mers să îi ducă un tort drept cadou, numai că... Surpriză! Vedeta a fost surprinsă în ipostaze incendiare, aproape goală în solar. Şi-a etalat trupul şi formele voluptoase într-o lenjerie neagră şi a aprins imaginaţia bărbaţilor atunci când a început să se dea cu frişcă. "Să fac pe mine şi alta nu! Voiam să îmi fac două selfie-uri şi ei au intrat peste mine. Neaşteptată surpriză, dar plăcută", spune aceasta.

Cine este Mariana Roşca

Povestea de viaţă a Marianei Roşca e fascinantă, demnă de o telenovelă: a plecat din Iaşi la 18 ani, înainte să apuce să termine liceul. Conştientă de farmecele ei, a preferat să ia viaţa în piept şi a aterizat într-un club de noapte din Bucureşti, unde a fost angajată ca stripteuză. Apoi, blonda a ajuns ca dansatoare şi în Austria şi după care s-a întors în România l-a întâlnit pe cel care avea să o ajute să iasă din acea lume, un libanez, Sabbah, cel cu care s-a şi logodit şi a plecat în Liban unde a trăit ca o adevăratăregină. Întoarsă în ţară, voluptuoasa blondă a cunoscut celebritatea în momentul în care Irinel Columbeanu i-a făcut avansuri – chiar dacă era încă căsătorit cu Moni – pe care Mariana le-a dezvăluit presei.

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi

Vedetă plină de bani, gest fabulos pentru persoana iubită! I-a cumpărat o maşină extrem de scumpă

VIDEO / A stârnit pasiuni fierbinţi, dar acum e istorie! O blondă celebră recunoaşte: "M-am îngrăşat ca o vită"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro