VIDEO / Bătaie ca în filmele de acţiune la "Burlăciţa"! Doi dintre concurenţi s-au luat la harţă din cauza unui joc!

Sursa Foto Antena 1

Doi dintre pretendenţii Danielei Crudu de la "Burlăciţa" s-au luat la bătaie ca doi copii la TV. Motivul? Un simplu joc.

în primul plan al acestui conflict s-au aflat  Suhaib şi Yanis. Aceştia se iau la bătaie din cauza unui joc. După ce nervii s-au calmat, moderatorul emisiunii Radu Vâlcan a reuşit să calmeze spiritele.

Cine este Suhaib?

Născut în capitala Iordaniei, Suhaib a venit în România în 1991, împreună cu părinții lui. Firea lui independentă l-a făcut să plece din casa părinților încă de când avea 16 ani și să locuiască singur. Aproape toate femeile din viața lui au făcut o pasiune pentru el și unele au recurs la gesturi ieșite din comun pentru a se asigura că nu-l vor pierde. Suhaib spune că o singură dată a fost atât de îndrăgostit, încât a și dăruit un inel respectivei femei după doar o lună de relație. Totul s-a sfârșit însă în scurt timp pentru că Suhaib și-a dat seama că nu e pregătit să se căsătorească.

Tânărul participă la „Burlăcița” cu speranța că va întâlni femeia ideală și va simți din nou că este îndrăgostit, dar cel mai probabil a dat-o în bară după această bătaie. 

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / După ce ieri a fost eliminat de la "Burlăciţa", Ianis a mai primit o şansă de la Daniela Crudu şi s-a întors în concurs
Unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa" este gata să facă orice pentru Daniela Crudu! Iată declaraţia romantică pe care i-a făcut-o!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro